ZWEMBAD

Droomt u van een eigen zwembad?

RQ-Pools heeft de know how en vakbekwaamheid in huis om uw droom waar te maken.
Of u nu kiest voor een strak modern ontwerp of bent u meer voor klassiek. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad naadloos aansluit bij uw tuin.

Het is heel belangrijk dat uw zwembad gebouwd wordt met hoogwaardige materialen. Daarom werken wij enkel samen met kwalitatieve zwembadfabrikanten, hetgeen ons toelaat telkens weer een geslaagd project op te leveren en achteraf een perfecte service na verkoop te garanderen.

Onderhoud van uw zwembad

Het geheim van zorgeloos zwemplezier is een goed onderhoud van uw zwembad. Wij helpen u om de juiste keuze te kiezen van automatisatie zodat u altijd de juiste waterkwaliteit hebt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken en kan genieten van uw zwembad. Wilt u dat we periodiek langskomen voor het onderhoud van uw zwembad, dit is voor ons geen probleem, zo hoeft u niks te doen.

Verwarming van uw zwembad

Wenst u het hele jaar door van uw zwembad te genieten, dan moet u uw zwembad bijverwarmen. Dit kan op verschillende manieren:
Eerst en vooral zorgen we voor een zwembadafdekking zodat het opgewarmde water niet afkoelt. Een adequate afdekking voor uw zwembad is een solar lamellenafdekking. Hierdoor winnen we al snel 3 tot 4° door de warmte van de zon.


Zonnecollectoren

Het principe van zonnecollectoren is eenvoudig, maar heel doeltreffend. Collectoren bestaan uit zwarte rubberen matten met dunne waterkanaaltjes, die opgewarmd worden door de zon. Deze matten zijn gemakkelijk te installeren en kunnen geautomatiseerd worden met een 3–weg klep of een aparte circulatiepomp. Het enige nadeel hier is dat we afhankelijk zijn van de zon. Dus als het zonnetje niet schijnt, is er geen opwarming van het zwembadwater.

Warmtepomp

De beste manier om uw zwembad te verwarmen is via een warmtepomp. Een warmtepomp is de meest milievriendelijke en zuinige zwembadverwarming.
Dit type verwarming haalt zijn energie voor 80% uit de lucht. Wij werken met de modernste warmtepompen die er op de markt zijn: INVERTER + .
Download brochure

Als je in de winter wilt bijverwarmen kan je ook gebuik maken van een warmtewisselaar die wordt aangesloten op de condensatieketel.

Meer weten?

Bent u van plan om een zwembad te laten aanleggen? Contacteer ons gerust voor een afspraak en een gratis offerte.
Zaakvoerder Rieno Vanhove komt persoonlijk bij u langs.

Top